Суббота, 20.04.2024, 00:50 Приветствую Вас Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1231
Мини-чат
200
Главная » 2010 » Июль » 30 » Потап: Було б нерозумно зруйнувати дует «Потап і Настя»
Потап: Було б нерозумно зруйнувати дует «Потап і Настя»
10:54
Зіркова парочка, яка завжди викликає тільки позитивні емоції, спростувала чутки про розпад. Вони продовжують разом виступати та хочуть завоювати весь світ.

Потап серйозно заявив, що було б нерозумно розійтися зараз, на вершині популярності, і кинути своїх шанувальників. Щоправда, крім Насті, він продовжить виступати паралельно зі своїми друзями в колективі «Потап і його команда». А про те, чому Потап вважає їх із Настею народними героями та чому передумав іти зі сцени, читайте ексклюзивно далі.

- Потапе, а що для народу означає ваш із Настею дует?

- Потап і Настя - це вже не просто артисти. Це вже такі всім відомі персонажі, як Іван Васильович і Петька. Це вже не зовсім ми, а якийсь одяг, у якому ми ходимо. Вони справжні народні герої.

- Останнім часом побутують чутки, що «народні герої» хочуть розбігтися і співати окремо. Підтвердите чи спростуєте цю інформацію?

- Поки що дует себе не вичерпав. У нас шалені рейтинги і, повірте, все прекрасно. Ми - одна з провідних груп в Україні, а на території СНД у нас проходять грандіозні тури. Було б нерозумно отак усе зруйнувати.

- Але ви ж виступаєте з новим проектом «Потап і його команда»?

- Так, я виступаю в цьому проекті разом зі своїми друзями. Радий, що на фестивалі «Пісні моря» ми презентували нову пісню, яку публіка сприйняла на ура. Можу сказати, що будуть ще дві нові групи, про які я ще нічого не розповідатиму.

- Кажуть, ви запускаєте свій продюсерський центр...

- Так, невдовзі я представлю публіці та журналістам свій новий продюсерський центр.

- Ви якось заявляли, що готові взагалі піти зі сцени та зайнятися суто продюсуванням. Передумали?

- Ви знаєте, я отримую багато листів, у яких люди пишуть, що після прослуховування наших пісень у них «зникають пухлини», стан здоров'я покращується, і настрій підвищується: «Не йдіть із шоу-бізнесу, оскільки в нас буде сумне болото, адже, крім вас, немає на кого дивитися». Тому я, прочитавши всі листи, вирішив залишитися в шоу-бізнесі, щоб потягти тих, хто йде слідом, а коли вони зможуть самі повзти, я їх залишу - і куритиму бамбук.

- Нещодавно ви заспівали вірменською мовою. Чи сподобалося вам? Якою мовою хотілося б ще заспівати?

- Сподобалося, звісно ж. У новому альбомі Потап і Настя заспівають англійською й італійською, а просто англійською зробимо кілька треків. Ми створюватимемо такі західні проекти, бо нас дуже чекають у Сполучених Штатах Америки.

- Ви як досвідчений співак і продюсер, скажіть, що зараз важливіше - сильний голос чи епатаж на сцені?

- Комбінація цих двох складових. Я вважаю, що ідеальні артисти та переможці різних конкурсів витримують баланс між голосом і епатажем.

- Оскільки ви себе вже зарахували до народних героїв, скажіть, як пробиватися молодим виконавцям, які теж такими хочуть стати? Тим паче, що ви були суддею на шоу молодих талантів.

- Згадайте, ще десять років тому молодим співакам пробитися було нереально. Вони робили що завгодно, щоб досягти бажаної слави. Я, наприклад, працював на виробництві, щоб записати пісні. У мене, як і у всіх інших, не було конкурсів, журналістів, шоу-бізнесу. Зараз в усіх є можливість за рахунок телевізійних конкурсів і фестивалів показувати себе та пробиватися в шоу-бізнесі. Один із великих говорив: зараз настав час, коли кожен може стати популярним на 15 хвилин.

- Переможці конкурсів надалі не завжди завойовують симпатію публіки, попри перші місця, як, наприклад, на «Євробаченні».

- Переважно перше місце заважає надалі в кар'єрі. Люди ставлять собі високу планку, а потім не можуть її подолати. Намагаються писати хороші пісні, а потім їх же не можуть перестрибнути, написавши наступні хіти. Перша трійка - це завжди люди з потенціалом.

Радує те, що колектив продовжить веселити народ запальними піснями, і їхнє прощання зі сценою відкладається.

Просмотров: 854 | Добавил: marizza88 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 6
6 Юлия  
0
marizza88 не согласна!песня понравилась народу,я была на концерте)
он кстати грамотнее всех нас взятых,не пишите ерунду))))
уже всё Насти нет в проекте так надо пообсьрать Потапа,а когда есть Настя то " какая же он лапочка"....не понимаю я вас...

5 Алена  
0
я не поняла что вы на Потапа гоните??наконец-то будет что-то без Насти!надеюсь что "Потап и его команда" выпустят альбом!

4 marizza88  
0
не удивлюсь если Потап)))))))))))) у него же теперь своя команда - можно быть и не грамотным)))))))))))))

3 thibi  
0
Кстати, это Потап такой необразованный или е-мотион перекрутил: правильно ведь Василий Иванович.

2 thibi  
0
Интересно, кто Петька, а кто Иван Васильевич?

1 marizza88  
0
конечно, сравнил "Іван Васильович і Петька"........

"ми презентували нову пісню, яку публіка сприйняла на ура" - брехня!!!! у меня подруга была на Песнях Моря и говорит, что почти все ждали Настю и хлопали, когда вышла она) а на той песни почти все вели себя вяло)


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Июль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Важно:
Голосовать за Настю:
 
Фамилия - Харламов
Имя - Игорь
Отчество - Юрьевич
 
 
 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright kamenskih-club.at.ua by vip-girl © 2024