Четверг, 25.04.2024, 08:51 Приветствую Вас Гость
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 1231
Мини-чат
200
Главная » 2009 » Ноябрь » 16 » Потап: «Із Настею можемо погиркатись через сценічні костюми»
Потап: «Із Настею можемо погиркатись через сценічні костюми»
14:39
За освітою він тренер з плавання та водного поло, а ще –магістр економіки, його музична кар’єра розпочалася ще задовго до зустрічі з Настею Каменських, з гурту «Вхід у Змінному Взутті» (ВУЗВ), і звуть насправді його не Потап, а Олексій Потапенко.

Дещо грубуватий та розкутий на сцені співак Потап – у житті дуже люблячий чоловік і татусь. Він з трепетом говорить про свого молодшого сина Андрія, про сімейні традиції та те, чим підкоряє жінок.

Олексію, ви сина назвали на честь дідуся. А своє ім’я також отримали від когось із родичів чи ні?

Так, це родинна традиція: мого прадіда звали Андрій, дідуся – Олексій, тато у мене – Андрій, я – Олексій, син – Андрій, і якщо у нього народиться син, то буде Олексієм.

А взагалі в сім’ї існують якісь усталені традиції, що переходять від покоління до покоління? Або в родині дружини?

Однією з головних родинних традицій є шанобливе ставлення до жінки, повага і кохання, а також – шанування своїх родичів, ми зустрічаємося, допомагаємо одне одному. Хлопчиків виховувати в нашій сім’ї прийнято в спортивному, бойовому, інтелектуальному дусі.

Ваше швидке схуднення якимось чином пов’язане з появою дитини в сім’ї?

Ні, це швидше пов’язано з моїм здоров’ям. У мене був сильний напад ниркового болю – виявилось, що виходить камінь. Мене ледве поставили на ноги, а ввечері я вже відпрацьовував концерт. Наступного дня жахливий напад повторився просто перед зйомками новорічного мюзиклу, в якому я повинен був грати із Софією Ротару. А ввечері цього дня – концерт у Палаці спорту, на який було продано вісім з половиною тисяч квитків. І коли я усвідомив, що можу підвести стільки глядачів, то злякався. Після цього вирішив ретельно слідкувати за своїм здоров’ям. Я змінив дієту, ставлення до самого себе. І схуд на 20 кілограмів.

Малому вже рік. Як почуваєтесь як тато і що довелося змінити у своєму житті з появою сина? Самі якось змінилися?

Так, я став більш спокійним, менш запальним, прагну не брати участі в конфліктах, ігнорувати різного роду провокації, став більш акуратним, терплячим, тому що всі свої сили, увагу і терпіння доводиться віддавати синові.

Кажуть, ваша дружина тривалий час не хотіла виходити за вас заміж, поки не завагітніла. Вас така позиція коханої не лякала, не ображала?

Ми десять років разом, і вона завжди хотіла вийти за мене. Можливо, тому заважали якісь життєві обставини. Спочатку – прагнення до самостійного життя без батьків, потім – окремого житла – звичайні життєві проблеми. А коли настав час – ми одружилися.

Як думаєте, чим взагалі найбільше подобаєтесь жінкам, а що їх насторожує?

Мені здається, головна риса, яка подобається, – це позитивна чарівність. Тобто те, що є у мене. Я ставлюся до жінок із трепетом і коханням. Вони це чудово відчувають і йдуть зі мною на контакт. А насторожує їх, можливо, те, що я – різнопланова людина, маю кілька граней. І багато хто боїться, що можу різко змінюватись, протягом дня можу перетворитися на трьох різних людей.

Чим сьогодні готові дивувати кохану жінку?

Після десяти років спільного життя здивувати можна лише коханням і хорошим ставленням. Це чудово, коли люди разом тривалий час, – зберігати новизну стосунків. Розуміння теж дуже важливе, тому що сюрпризи, подарунки і таке інше – це буває часто. Я намагаюсь періодично балувати кохану жінку.

Під час цьогорічної політичної кампанії багато хто з артистів не знав, як пояснити людям, своїм прихильникам, чому вони йдуть співати-агітувати за ту чи іншу політичну силу. (Тому що просто казати «гроші» багато хто соромиться). Ви свій вчинок як пояснюєте?

Я пояснюю свій вчинок тим, що моя громадянська позиція збіглася з бажанням заробити грошей. Це чудове поєднання, яке допомагає мені знайти баланс між творчістю і бізнесом.

А насправді – як ставитеся до української політики?

Як до добре продуманого гумористичного серіалу. Ставлюся з почуттям гумору, бо коли починаєш серйозно замислюватися – стає сумно.

Ви з Настею – одні з найбільш затребуваних артистів, чому вирішили йти на телебачення? Це, знову ж таки, фінансова необхідність, професійне зростання чи що?

Окрім музичного таланту, я завжди відчував у собі вміння спілкуватися з людьми. Усі, хто бував на наших концертах, знають про це. Я прагну спілкуватися з публікою, приділяти їй увагу. Телебачення – одне з мистецтв, яке близько стоїть до нас, артистів. Тому я вирішив пов’язати себе з телебаченням. Ми вели передачі на М1, тепер – на «1+1». І що частіше ми з’являлися на екранах, то більше було пропозицій вести власне шоу. Я – людина скромна і ніколи не педалював своєї зірковості, епатажності. А телебачення дозволяє показати себе у всій красі. Я й надалі співпрацюватиму з ним.

Потапе (Олексію), це правда, що за фахом ви – тренер із плавання та ватерполо? Якщо так, то як часто навідуєтесь до басейну?

Так, я – тренер із ватерполо. А також – магістр економічних наук у царині бухоб-

ліку і підприємницької діяльності. Басейн я намагаюся відвідувати хоча б двічі на місяць. Мама у мене – тренер із плавання в одному з київських елітних спортклубів, і я ходжу туди займатися. Але графік настільки щільний, що часу на це бракує.

Сина плавати ще не навчили?

Син уміє плавати з 15 днів. Він уже на двох морях – Чорному і Середземному – плавав і пірнав, його неможливо дістати з води, влаш-

товує скандал. Це ще одна з родинних традицій, у нас усі вміють триматися на воді. Ще в Давній Греції ти міг не вміти читати й писати, але якщо не вмів плавати, тебе вважали неуком.

А чого вас навчили ваші батьки, за що ви їм зараз дуже вдячні?

Вони мене виховали, навчили поваги до людей, пошуку доброти. Я вважаю себе вихованою людиною завдяки їм. Привчили мене до читання книжок і допитливості. Тато дав мені все музичне, призвичаїв до хороших мелодій і гармоній. Мама навчила мене прагнення до перемоги, бути завжди кращим і працювати на результат.

Зараз, мабуть, мало хто й пригадає, що ви співали в гурті ВУЗВ. Як вам шоу-бізнес 1990-х – і тепер? Що змінилося?

Значно більше можливостей, з’явилося більше груп, кліпів, шоу-бізнес у своїй первинній стадії почав розвиватися. З’явився Інтернет, який значною мірою керує популярністю артиста. Більше конкуренції. Приємно працювати і прагнути перших рядків хіт-парадів, змагатися з хорошими групами.

Вас із вашою партнеркою Настею вже встигли і одружити, і коханцями зробити, і ще багато чого. Які насправді у вас зараз стосунки? Наскільки далеко ви пускаєте одне одного в особисте життя?

Ми не втручаємося в особисте життя одне одного і прагнемо не переходити межі в стосунках. У нас і так багато спільного в роботі. До того ж, взаємини продюсера і артиста – це все одно не рівнозначні стосунки. Існує певна субординація між нами.

Через що найчастіше можете посваритися чи посперечатися з Настею?

Зараз я як продюсер довів, що мої пісні стають популярними, і в творчих питаннях зі мною майже ніхто не сперечається. Можемо дискутувати, а не сваритися, можемо погиркатися щодо творчості, через сценічні костюми або в процесі «розбору польотів».

Ви якось жалілися, що в київських магазинах важко знайти одяг, який вам підходить, тож доводилося привозити з-за кордону або шити на замовлення. Співпрацюєте з відомими українськими дизайнерами?

Ні, але нещодавно поспілкувався з Андре Таном, мені дуже імпонує цей молодий дизайнер і деякі інші українські митці, зокрема, Марина Асаулюк, креативність її підходу. Але й досі я везу речі з-за кордону.

Чи спілкуєтесь ви з Альоною Вінницькою та її музикантами після конфлікту (коли ви побились в гримерці під час одного з концертів), чи ви тепер – вороги?

Ми й раніше не особливо близько спілкувалися. Перетиналися кілька разів на майданчиках. Я завжди прагну поговорити, пожартувати, а вони соромляться мене чіпати. Погана карма для них: зачепи Потапа – і я відразу стаю суперзіркою, а вони – ніким.

А загалом у вас багато недругів серед колег?

І навпаки, чи є друзі?

У шоу-бізнесі зараз дуже мало людей адекватних, тих, хто нормально ставиться до тебе і може бути твоїм другом. Тому що український шоу-бізнес схожий на збіговисько самозакоханих кретинів, які, окрім самих себе, не помічають нікого. І я не втрачаю можливості їм про це сказати. Тому, думаю, мене більше ненавидять в шоу-бізнесі, аніж люблять. Поважають за мій професіоналізм і заздрять успіху, який ми маємо, упродовж останніх трьох років ми – найактивніші виробники хітів. Тому радше мене побоюються, заздрять, але нишком, звісно, захоплюються мною. Це – без зайвої скромності.

Просмотров: 840 | Добавил: Алена | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 2
2 олька  
0
ОН ЗАБЫЛ УМЫТЬСЯ УТРОМ?)))

1 олька  
1
классное интервью!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта
Важно:
Голосовать за Настю:
 
Фамилия - Харламов
Имя - Игорь
Отчество - Юрьевич
 
 
 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Copyright kamenskih-club.at.ua by vip-girl © 2024